Kontakt

Kontaktirajte nas

Lokacija kampa

Camping Kanic, otok Pag
Dabovi stani 48, 53291 Novalja, Croatia

info@campkanic.com

Pratite nas

+385 98 1380 132

+385 91 6181 522

Pošaljite nam poruku

Pošaljite nam poruku putem kontakt obrasca i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Otok Pag i Novalja

Otok Pag jedan je od najbogatijih otoka u Hrvatskoj kad su u pitanju male skrivene uvale koje gostima omogućuju mirno i ugodno uživanje u suncu i pejzažu sjevernog Jadrana. Gotovo sve plaže na otoku vrlo su prostrane s odličnim pristupom i ulazom u more te su osobito pogodne za obitelji s djecom.

Čari ovoga otoka mjesečevog krajolika, gosti mogu upoznati na mnogim biciklističkim stazama, šetnicama uz obalu ili kroz jedne od najstarijih maslinika na Jadranu.

Otok Pag je jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati godišnje.

Novalja je turističko središte otoka Paga i poznato je ljetovalište i odredište brojnih turista, nudi mogućnost aktivnog i sadržajnog odmora.

Mediteranski ugođaj kojega gosti mogu doživjeti, pruža gostu više od ugode fizičkog odmora te utječe na smirivanje svih čula i osjetila, naglašavajući ono bitno – prirodu!

Nadaleko najpoznatiji specijalitet otoka – Paški sir, gosti mogu degustirati, uz mnoge druge specijalitete, u vrsnim restoranima, kako u gradu Novalji tako i u ostalim mjestima na otoku.

Bilo da želite aktivan odmor, večernju zabavu ili odmor uz more na jednim od najljepših plaža na Jadranu, Novalja nudi raznovrsnost sadržaja za sve generacije.

Plaža

Prirodna plaza kampa Kanić je jedna od najljepših uvala na otoku, odmah nakon ulaska u more iznenaditi će vas prirodni mekani pijesak koji je idealan za igru za djecu.
Na plazi se nalaze suncobrani i ležaljke koje su besplatne za korištenje te tuševi na plazi koje možete koristiti odmah po izlasku iz mora.
Psima je dozvoljeno na plažu kroz posebni ulaz za pse.

Kako do nas?

AUTOMOBILOM
Do otoka Paga cestovnim putem moguće je doći sa više strana, jer je otok osim trajektnom vezom, s kopnom povezan i mostom.
Ukoliko želite izbjeći trajekt i na Pag doći preko mosta, a dolazite iz smjera Zagreba onda vozite autoputom A1 do izlaza POSEDARJE od kuda vas putokazi vode prema otoku Pagu preko mosta te pratite glavnu cestu sve do grada Novalje.
Dolazite li iz smjera Dalmacije također vozite autoputom A1 sve do izlaza POSEDARJE i nastavite pratiti znakove sve do grada Novalje.
Sve dodatne informacije o prometu i stanju na cestama možete pronaći na stranicama Hrvatskog Autokluba.

AVIONOM
Zračna luka Zadar udaljena je manje od 100km od kampa te je ona najbrži i najbliži izbor.
Više informacija o Zračnoj luci Zadara pogledajte ovdje.

BRODOM
Na otok Pag možete također doći i trajektom. Iz smjera Zagreba krenite autoputom A1 do izlaza ŽUTA LOKVA, zatim se u gradu Senju priključite na magistralu u pravcu juga. Trajektno pristanište Prizna je od Senja udaljena svega 50 kilometara.
Ukoliko dolazite iz smjera Rijeke do Prizne vodi 110km duga magistrala. Kada dođete u trajektno pristanište Žigljen na otoku Pagu pratite 10 km glavnu cestu do grada Novalje.
Vozni red možete provjeriti na stranicama Jadrolinije.

AUTOBUSOM
U grad Novalju možete doći i autobusom, redovnim linijama iz Zagreba, Rijeke, Zadra.
Više informacije možete pronaći na web stranicama Arriva i Antoniotoursa.

Aktivnosti

Otok Pag, Novalja i okolica pružaju zaista nebrojene mogućnosti raznih aktivnosti. Bilo da ste zaljubljenik u prirodu, avanturu, kulturu, zabavu, povijest ili gastronomiju – u krugu od 30 kilometara sve možete pronaći.

Uređene biciklističke staze, stoljetni maslinici, party plaža Zrće, muzeji, izleti u nacionalne parkove i parkove prirode, prekrasne plaže i krajolici i još mnogo toga.

Za dodatne aktivnosti, slobodno nas kontaktirajte na email, ili nazovite lokalnu turističku zajednicu grada Novalje.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVALJE
Trg Brišćić 1, 53291 Novalja, Pag, Hrvatska
Telefon: +385 (0) 53 661-404
Fax: +385 (0)53 663-238
E-mail: info@visitnovalja.hr
www.visitnovalja.hr

Pekara

Naša pekara Vam nudi veliki izbor pekarskih proizvoda.
Ovdje ćete pronaći svježi kruh, baguette, kroasane, krafne, mlijeko, maslac i druge proizvode.
Uz pekaru imamo organiziran dovoz voća i povrća 3 puta tjedno u kamp u jutarnjim satima te svježe ribe.

Sanitari

U kampu se nalazi potpuno novo uređeni veliki sanitarni čvor, također gostima na raspolaganju stoji i mašina za pranje rublja te prostor za pranje posuđa.

  • Tuševi s toplom vodom
  • WC
  • Privatne kupaonice
  • Prostor za ručno pranje rublja
  • Prostor za ručno pranje posuđa
  • Perilica rublja
  • Kemijski wc