Kućna pravila

camping kanić

Kućna pravila

U kampu mogu biti smješteni samo gosti koji su prijavljeno na recepciji dok maloljetnici moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja.

Recepcija zadržava pravo odbiti ulazak te udaljiti goste čije ponašanje narušava mir i ugodan boravak drugih gostiju.

Prijava - odjava - naplata računa

Prijava u kampu se vrši do 22 h a odjava gostiju s parcele do 11.00 h.

Za odjavu nakon tog vremena biti ćemo prisiljeni naplatiti vam još jedan dan boravka ali bez korištenja smještajne jedinice.

Obračun i uplatu korištenih usluga možete obaviti na dan odlaska ili svakim danom najkasnije do 20:30h. Preporučujemo da to učinite barem dan prije Vašeg odlaska, kako biste izbjegli dulje čekanje.

Dnevni mir - čistoća kampa

Molimo Vas da ne stvarate buku koja može smetati ostalim gostima , potpuni mir i tišina u kampu su od 23:00h do 7:00h.

Gosti su dužni voditi brigu o čistoći prostora koji koriste. Smeće i otpatke treba odlagati u za to predviđene kante ili kontejnere.

Pravila za kućne ljubimce

Kućni ljubimci koji mogu smetati goste ili ih dovesti u opasnost nisu dopušteni.

Vlasnici kućnih ljubimaca dužni su svoje ljubimce imati pod stalnim nadzorom, te osigurati da ne ugrožavaju ili uznemiravaju druge goste.

Vlasnici pasa dužni su svoje ljubimce prijaviti na recepciji. Nuždu koju obave kucni ljubimci vlasnici su dužni počistiti.

Zabranjeno je vođenje kućnih ljubimaca u prostore sanitarnih čvorova.

Koristeći plažu, vlasnici kućnih ljubimaca moraju voditi posebnu brigu da njihovi ljubimci ne uznemiravaju ili neće ozlijediti druge goste.

Kućni ljubimci ne smiju na bilo koji način narušavati red i mir u kampu.

9
camping kanić

Ostala pravila

 • Voda je u svim dijelovima kampa pitka. Voda je dragocjeno dobro pa Vas molimo da je koristite svjesno.
 • Ukoliko ste pronašli ostavljene – zaboravljene predmete, molimo Vas da iste odmah predate na recepciju.
 • Za priključenje ili isključenje struje obratite se recepciji kampa. Kontrolu ispravnosti elektroinstalacija vrši za to odgovorni djelatnik kampa. Neispravne elektroinstalacije bit će isključene iz elektro mreže kampa.
 • Uprava kampa ne preuzima odgovornost za eventualne krađe, nesreće ili oštećenja stvari i osoba. Isključuje se odgovornost za štete prouzrokovane višom silom (nevrijeme, poplave, požari, potresi, pad drveća, i sl.). Gostima se preporučuje da osiguraju vlastitu imovinu i stvari.
 • Zabranjeno je pranje posuđa i rublja na mjestima koja za to nisu predviđena.
 • Zabranjeno je zadržavanje, noćenje i okupljanje na plaži nakon 23:00 sata.
 • Vlasnici brodova su dužni prijaviti svoje plovilo na recepciji kampa prilikom prijave u kamp.
 • Zabranjeno je pranje vozila ili prikolica na području kampa.
 • Pritužbe primamo isključivo na e-mail adresu: info@campkanic.com
 • Gostima koji se ne pridržavaju ovog Kućnog reda kao i gostima koji svojim ponašanjem remete tišinu i uznemiruju druge goste, otkazat će se korištenje usluga smještaja.

Otok Pag i Novalja

Otok Pag jedan je od najbogatijih otoka u Hrvatskoj kad su u pitanju male skrivene uvale koje gostima omogućuju mirno i ugodno uživanje u suncu i pejzažu sjevernog Jadrana. Gotovo sve plaže na otoku vrlo su prostrane s odličnim pristupom i ulazom u more te su osobito pogodne za obitelji s djecom.

Čari ovoga otoka mjesečevog krajolika, gosti mogu upoznati na mnogim biciklističkim stazama, šetnicama uz obalu ili kroz jedne od najstarijih maslinika na Jadranu.

Otok Pag je jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati godišnje.

Novalja je turističko središte otoka Paga i poznato je ljetovalište i odredište brojnih turista, nudi mogućnost aktivnog i sadržajnog odmora.

Mediteranski ugođaj kojega gosti mogu doživjeti, pruža gostu više od ugode fizičkog odmora te utječe na smirivanje svih čula i osjetila, naglašavajući ono bitno – prirodu!

Nadaleko najpoznatiji specijalitet otoka – Paški sir, gosti mogu degustirati, uz mnoge druge specijalitete, u vrsnim restoranima, kako u gradu Novalji tako i u ostalim mjestima na otoku.

Bilo da želite aktivan odmor, večernju zabavu ili odmor uz more na jednim od najljepših plaža na Jadranu, Novalja nudi raznovrsnost sadržaja za sve generacije.

Plaža

Prirodna plaza kampa Kanić je jedna od najljepših uvala na otoku, odmah nakon ulaska u more iznenaditi će vas prirodni mekani pijesak koji je idealan za igru za djecu.
Na plazi se nalaze suncobrani i ležaljke koje su besplatne za korištenje te tuševi na plazi koje možete koristiti odmah po izlasku iz mora.
Psima je dozvoljeno na plažu kroz posebni ulaz za pse.

Kako do nas?

AUTOMOBILOM
Do otoka Paga cestovnim putem moguće je doći sa više strana, jer je otok osim trajektnom vezom, s kopnom povezan i mostom.
Ukoliko želite izbjeći trajekt i na Pag doći preko mosta, a dolazite iz smjera Zagreba onda vozite autoputom A1 do izlaza POSEDARJE od kuda vas putokazi vode prema otoku Pagu preko mosta te pratite glavnu cestu sve do grada Novalje.
Dolazite li iz smjera Dalmacije također vozite autoputom A1 sve do izlaza POSEDARJE i nastavite pratiti znakove sve do grada Novalje.
Sve dodatne informacije o prometu i stanju na cestama možete pronaći na stranicama Hrvatskog Autokluba.

AVIONOM
Zračna luka Zadar udaljena je manje od 100km od kampa te je ona najbrži i najbliži izbor.
Više informacija o Zračnoj luci Zadara pogledajte ovdje.

BRODOM
Na otok Pag možete također doći i trajektom. Iz smjera Zagreba krenite autoputom A1 do izlaza ŽUTA LOKVA, zatim se u gradu Senju priključite na magistralu u pravcu juga. Trajektno pristanište Prizna je od Senja udaljena svega 50 kilometara.
Ukoliko dolazite iz smjera Rijeke do Prizne vodi 110km duga magistrala. Kada dođete u trajektno pristanište Žigljen na otoku Pagu pratite 10 km glavnu cestu do grada Novalje.
Vozni red možete provjeriti na stranicama Jadrolinije.

AUTOBUSOM
U grad Novalju možete doći i autobusom, redovnim linijama iz Zagreba, Rijeke, Zadra.
Više informacije možete pronaći na web stranicama Arriva i Antoniotoursa.

Aktivnosti

Otok Pag, Novalja i okolica pružaju zaista nebrojene mogućnosti raznih aktivnosti. Bilo da ste zaljubljenik u prirodu, avanturu, kulturu, zabavu, povijest ili gastronomiju – u krugu od 30 kilometara sve možete pronaći.

Uređene biciklističke staze, stoljetni maslinici, party plaža Zrće, muzeji, izleti u nacionalne parkove i parkove prirode, prekrasne plaže i krajolici i još mnogo toga.

Za dodatne aktivnosti, slobodno nas kontaktirajte na email, ili nazovite lokalnu turističku zajednicu grada Novalje.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA NOVALJE
Trg Brišćić 1, 53291 Novalja, Pag, Hrvatska
Telefon: +385 (0) 53 661-404
Fax: +385 (0)53 663-238
E-mail: info@visitnovalja.hr
www.visitnovalja.hr

Pekara

Naša pekara Vam nudi veliki izbor pekarskih proizvoda.
Ovdje ćete pronaći svježi kruh, baguette, kroasane, krafne, mlijeko, maslac i druge proizvode.
Uz pekaru imamo organiziran dovoz voća i povrća 3 puta tjedno u kamp u jutarnjim satima te svježe ribe.

Sanitari

U kampu se nalazi potpuno novo uređeni veliki sanitarni čvor, također gostima na raspolaganju stoji i mašina za pranje rublja te prostor za pranje posuđa.

 • Tuševi s toplom vodom
 • WC
 • Privatne kupaonice
 • Prostor za ručno pranje rublja
 • Prostor za ručno pranje posuđa
 • Perilica rublja
 • Kemijski wc